klubbmärke tyg

Som medlem får du möjlighet att träna i klubbens lokaler samt på utebanan på Långenäs.

Nybörjare får låna utrustning utan extra betalning. Vidare får du förstås hjälp och tips av instruktörer och klubbkamrater.

Medlemsavgifter 2016 och 2017:

Junior 300 kr/år

Senior 400 kr/år

Familj 800 kr/år (gäller endast aktiva skyttar)

För nya medlemmar under sista kvartalet på kalenderåret (från 1 oktober) utgår 25% av avgiften, dvs junior 75kr samt senior 100kr.

Det finns ingen rabatt för den som redan är medlem i annan klubb. Alla som skjuter på klubbens anläggningar betalar full avgift.

Gör din medlemsansökan här:

Medlemsansökan

Då kommer medlemsuppgifterna automatiskt in i medlemsregistret. Det kommer ingen bekräftelse på att ansökan registrerats kan vara bra att veta. Kassören skickar ett inbetalningsmejl efter att ansökan kommit in.

Om det uppstår problem med denna medlemsansökan eller betalningen av avgiften på postgiro: 899 86 - 4. Kontakta  vår kassör via e-post: kassör

Om du har skyddad identitet eller utländskt personnummer ber vi dig att kontakta vår kassör direkt.

Välkommen till Karlstads Bågskytteklubb!

Uppdaterad: 2016-06-08 06:59

TFFA_Stamp_RED