Carl Johan vann i Reykjavik - Karlstads Bågskytteklubb - IdrottOnline Klubb

Carl Johan vann i Reykjavik

2018-02-04 22:19
Reykjavik International Games 2018 avgjordes under helgen. Carl Johan var på plats och vann stegen efter att ha blivit tvåa i kvalet.
  • Uppdaterad: 2018-02-17 13:13

Kvalresultat

Matchskjutningsstege

I kvalet på lördagen stor det tidigt klart att det var två skyttar i Compoundklassen som stod ut. Det var Carl Johan och Jógvan Niclasen. Carl Johan fick till en bra skjutning och slutade på 577 poäng, två poäng efter Jógvan.

Under söndagens matchskjutning möttes de igen i finalen och där blev det en jämn tillställning, 140-140 blev det och de fick skjuta en avgörande pil var. Carl Johan höll ihop nerverna och fick till en lite bättre 10:a vilket gav segern till Karlstad och Sverige. Den svenska flaggan hade Carl Johan för övrigt under hela tävlingen fastsatt i en pil i kogret.

Den snabba heglsejouren till Island blev således lyckad i år med.

cj medaljer

Dubbla medaljer visas upp, en för segern och en från presidenten för bästa skytt under tävlingarna.

TFFA_Stamp_RED