DM med flera medaljer

25 NOV 2018 17:17
Det blev en utmanande tävling för våra 8 skyttar. Bäst gick det för Carl Johan som i tuff konkurrens vann HCE. Kevin kom tvåa i HBE, men vann den interna klubbkampen på samma sätt som Nalle-
  • Uppdaterad: 25 NOV 2018 17:17

Resultat DM

Det var ett kylslaget DM i Stråhallen då varken ventilation eller värmen fungerade. Många gick runt och huttrade.

Erik sköt riktigt bra i HB13 och vann med 443 poäng efter jämnt skytte och flera fina serier. Ester sköt också bra, men hade några downperioder som gjorde att hon inte förbättrade sitt eget distriktsrekord denna gång trots att det såg lovande ut. Fina 319 poäng blev det.

Carl Johan hade en tuff dag mot högklassigt motstånd i HCE. Länge låg de sex bästa bara någon poäng ifrån varandra. Under sista omgångens avslutning ryckte dock Carl Johan till sig en ledning som han höll hela vägen in. Han vann på 577 poäng och var riktigt nöjd efter en avslutande 290.

cj

I HLE var det lite svängigt. Det blev till och med lite jämnt på slutet, men Nalle med 477 poäng kom ändå inte riktigt ikapp vinnaren och Gunnar med 474 poäng kom inte ikapp Nalle trots en bra avslutning. Silver och brons blev det alltså.

HBE var extra spännande med tre jämna Karlstadsskyttar som kämpade om medaljer och att bli bäst i klubben. Anneli med sina fina 477 poäng "lät"gubbarna vinna. Lars fick 480 poäng vilket räckt till en tredjeplats på DM. Kevin lyckades komma före med 484 poäng som gav en silverpeng.

alla

TFFA_Stamp_RED