Fina resultat i Karlskoga

11 NOV 2018 16:05
Det blev en dag med både distriktsrekord och klubbrekord för Ester och Gunnar samt personbästa för Nalle och Anneli.
  • Skapad: 11 NOV 2018 16:05

Alexander sköt lite blandat under dagen med många fina serier i HB13. Till slut blev det 402 poäng att ta med sig till nästa gång. Ester slog på nytt sitt distriktsrekord i DL13 och det rejält med över 30 poäng till 329 fina poäng och det känns som det finns mer att hämta där, kanske redan på DM.

Hanna sköt en riktigt fin första omgång med 232 poäng i DB16. Sedan trör orken lite till totalt 427 poäng. Det var nog en lång dag igår till Göteborgs Angeredspokal som tog ut sin rätt. Carl Johan som också sköt i Göteborg var inte nöjd med sina 562 poäng i HCE. Det ville sig inte riktigt med släppet idag.

Anneli sköt som en klocka i DBE och slog personligt med 486 poäng efter två helt jämna omgångar. Hon var riktigt nöjd med skyttet och nådde målet att komma över 480 poäng. Dessutom vann hon över Lars i HBE som fick 479 poäng, en bit efter sitt mål på 500 poäng, men det började lossna under andra omgången som gav 244 poäng. I HLE hade Gunnar och Nalle en jämn kamp som till slut slutade oavgjort på fina 490 poäng tack vare bra skytte efter lunchpausen där Gunnar sköt 257 poäng och Nalle 251. Det räckte till distriktsrekord och klubbrekord i HL50 samt att Nalle slog sitt personbästa och som grädde på moset slog han till med sin första tävlingsbingo i första omgångens sista serie.

TFFA_Stamp_RED