Klubbdagen blev trivsam trots regnskur

2018-08-11 22:02
Efter en sommar utan regn lyckades vi planera in vår klubbdag när regnet kom. Tack och lov blev det ingen större skur utan vi kunde ha det trevligt som det var tänkt.
  • Uppdaterad: 2018-08-11 22:02

22 medlemmar anslöt denna lördag till Långenäs.

Tack för en trevlig eftermiddag!

Vi började med en regnig kvaltävling i bollkastning där det gällde att kasta Clout innanför en ring 20 meter bort. Man fick fem försök. Varje träff gav en finalboll.

Matilda siktar mot mitten och landar precis innanför ringen.

Sedan blev det en matstund. Gunnar berättade lite om den närmsta månadens aktiviteter. När Kevin fixat "SM-tårtorna" bjöd vi fram våra fina JSM-deltagare. Tyvärr var inte Mira med idag men övriga ungdomar fick en varm applåd.

jsmdelt

Erik, Carl Johan, Hanna och Matilda

Som avslutning på fikat hade vi final i bollkastningen och då gällde det att få ner så många minibuttar som möjligt. Nalle vann naturligtvis efter att ensam ha fått ner tre stycken. Sedan skulle vi träffa Nalle...

nalle