Sommarserie 2 med nya rekord

22 MAJ 2019 22:38
Ännu en Sommarserie med rekord. Anneli krossade Susannes nyslagna distriktsrekord och Lars och Erik putsade klubbrekorden, och vädret höll sig riktigt bra.
  • Skapad: 22 MAJ 2019 22:38

Regn- och åskhotet låg över Långenäs under flera dagar innan tävlingen och strax före starten regnade det rejält. Sedan var det uppehåll ända fram tills tre serier återstod och när alla skjutit klart kom nästa ordentliga regnskur.

Erik slog sitt gamla klubbrekord i HB13 med en poäng i första omgången då han fick fina 289 poäng. I andra ökade han till 293, men tyvärr är det bara första omgången som rekord kan sättas i 36-rond. Calle höjde sig rejält i HR13 från förra veckan med närmare 50 poäng till563 poäng.

Anneli hade en ny batalj mot Susanne i DBE. Denna gång var det Annelis dag eftersom hon fick ihop hela 601 poäng och 300 i första omgången vilket var nytt distriktsrekord med 15 poäng! Hon var riktigt nöjd med dagen. Susanne däremot fick det inte att stämma som hon önskade, men sköt ändå hyfsade 275 poäng i bägge omgångarna. I HBE kom Björn upp i 599 poäng efter jämnt och stabilt skytte. Kevin hade ungefär samma utdelning som förra veckan och slutade på 569 poäng. Lars, som inte var med i Älvenäs sköt bäst av barebowskyttarna  med 620 poäng och nådde goda 311 i första omgången vilket innebar ett nytt klubbrekord även denna vecka. I HLE fick Gunnar 600 poäng vilket var väldigt lika mot för sju dagar sedan. Denna gång var det bra starter på omgångrna för att sedan falla tillbaka.