Tre slutsegrar i korren

26 JUN 2019 21:04
Karlstads BK visade framfötterna med lagsegrar för både långbåge och barebow. Recurve kom trea. Tim knöt ihop säcken med en seger i HB13 och Erik var nära pallen. Hanna och Calle avslutade också bra.
  • Skapad: 26 JUN 2019 21:04

Slutresultat sommarkorren 2019

Juniorerna

Våra fyra juniorer sköt bra rakt igenom korren och alla fick med sig fyra resultat till slutsammanställningen. Calle sköt sin vana trogen väldigt jämnt (267 poäng) med tidigare omgångar i HR13 trots ett helt nytt grepp som kändes ovant. Det blev en bra sammanlagd niondeplats.Tim och Erik avlutade med fina poäng i HB13. Tim avslutade med sin bästa omgång med toppresultatet 315 poäng vilket innebar en säker vinst i klassen till slut. Erik fick ihop 275 poäng och slutade därmed på en snygg femteplats. Hanna sköt bra igen med 254 poäng vilket gav en femteplats totalt. Det ser bra ut inför Baltic See Youth games för våra ungdomar.

Långbåge div 2

Efter en väntad slutlig seger över Falun med 895-0 var lagsegern i division 2 ett faktum. Karlstad vann med tre poäng före Karlsvik och är redo för elitettan nästa år. Snittet för laget låg över 900 poäng per omgång och under den sista omgången sköt Gunnar bäst med 306 poäng. Nalle hade en liten dipp från sin höga nivå till 298 och Eddy bidrog ånyo med ett bra resultat på 291 poäng.

Recurve div 3

Det blev en förlust även den sista omgången mot Mariahamn vilket innebar att laget kom på en slutlig tredjeplats bakom Lindome och Mariehamn. Henrik sköt på nytt bra och fick 338 poäng. Jerry tog sig in som en fin andreskytt på 307 poäng medan Björn sköt 303 poäng med sin barebow vilket räckte för att ta sig in i laget denna vecka också.

Barebow div 5

Det blev en seger över Kalmar i sista omgången med 919-576. Lars sköt fantastiska 319 poäng vilket var nytt personbästa. Björn leverarde en fin 306:a och Kevin tog sig in i laget med goda 298 poäng. Sammantaget innebar detta en slutlig lagvinst för Karlstad även i Barebow på samma poäng som Pantern, men med bättre skjutresultat.