Årsmöte med pris till Carl Johan

20 FEB 2019 19:28
Årsmötet den 18 februari löpte på som planerat. Beslut togs om höjda medlemsavgifter, ny styrelse och Barbro Lundqvists ungdomspris som gick till Carl Johan.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2019 19:28

Årsmötet ägde rum i Sundsta bad- och idrottshus kl 18:30 på måndagskvällen. Per Karlsson valdes till mötesordförande och Sanna Sundqvist. Vi var 16 röstberättigade på mötet och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gånga året.

Styrelsen för 2019

Gunnar Persson, ordförande

Ann-Sofie Boström, kassör

Kristina Torgnysdotter, sekreterare

Jerry Eriksson, material och brand, sammankallande

Per Spector, vice ordförande, material och brand

Kevin Ward, träning sammankallande

Michael Fuchs, träning och antidopning

Hanna Nilsson, undomsrepresentant

Mira Kjellin, ungdomsrepresentant

Medlemsavgifter för 2020

Samtliga medlemsavgifter beslutades höjas med 100 kr vilket innebär att det från och med nästa år blir 400 kr för ungdomar och +65-åringar samt 500 kr för vuxna och 900 kr för familjer.

Föräldragrupp?

Styrelsen bjöd in till att starta en föräldragrupp.  Inbjudan kvarstår om intresse finns bland föräldrarna och frågan tas up på vårens föräldramöte.

Ungdomspriset

Barbro Lundqvists ungdomspris för 2018 gick till Carl Johan Bengtsson med följande motivering:

Carl Johan har framgångsrikt representerat klubben på flera nationella tävlingar och även internationellt på Island samt i NUM. Oftast har han tävlat i seniorklassen med några riktiga toppresultat som exempelvis på inomhus-SM. Carl Johan har även blivit distriktsmästare inomhus och hjälpt till som domare på Noras Fält-SM. Under hösten ingår han även som en värdefull compoundresurs i klubbens tränarstab.