Bra resultat på Värmlandsserien - Karlstads Bågskytteklubb - IdrottOnline Klubb

Bra resultat på Värmlandsserien

2018-02-11 16:02
Vi var tio Karlstadskyttar som sköt den 5:e Värmlandsserien i Karlskoga. Catharina lyckades skjuta ett fint toppresultat med den nya Swingbaren och Matilda sköt personbästa och klubbrekord. Kevin fick till både ett distriktsrekord och en bingo.
  • Uppdaterad: 2018-02-17 13:11

Näst sista Värmlandsserien var inte så välbefolkad. Karlstad hade klart flest skyttar.

v5

Hanna var ensam i DB13 och sköt riktigt bra med 512 poäng efter att ha startat med 252 efter en lite seg inledning. Totalsegern är härmed redan säkrad då Mira var sjuk. Matilda öppnade bra i DL16 med 194 poäng för att sedan tappa lite onödigt under de sista fem serierna i andra till totalt 361 poäng. Det räckte ändå till personbästa och klubbrekord med 2 poäng. Carl Johan öppnade bra med 285 poäng för att sedan tappa lite till totalt 564.

Anneli fortsatte sitt jämna skytte och fick 423 poäng totalt i DBE. Catharina toppade nästan förra serieomgångens fina resultat med sina 506 poäng efter 257 i andra omgången. Den nya Swingbaren kändes bra till Henriks stora glädje. Henrik sköt också bra och slutade på 556 poäng. Orken tröt dock under de sista fyra serierna kände han. Mer träning behövs.

Lars sköt stabilt idag i HBE och fick hyfsade 391 poäng efter att länge haft en jämn kamp med Matilda. Kevin sköt nytt distriktsrekord och klubbrekord i HB60 med 484 poäng efter två helt jämna omgångar och en bingoserie. Kul! I HLE drog Nalle snabbt ifrån och snittade 25-serier i 16 serier för att sedan plätsligt tappa känslan och orken. Det blev ändå ett riktigt bra slutresultat med 469 poäng och ett klart övertag över Gunnar inför den sista seritävlingen om en månad då Gunnar bara fick ihop 432 poäng efter ett sinuskurvigt skytte.

hållare

Nalle får beröm av Gunnar för sitt nykonstruerade bågställ

TFFA_Stamp_RED