En trevlig kväll på O'Learys

09 NOV 2019 15:42
Det blev en trevlig klubbsammankomst på 'Learys under fredagskvällen som startade med bowling och sedan blev det god mat i restaurangen.
  • Skapad: 09 NOV 2019 15:42

bowling

Klockan 18 började bowlingen där Gunnar fördelat de 29 deltagarna på 6 banor där 12 lag tävlade mot varandra. De två bästa omgångarna räknades sedan samman för respektive lag för att få årets bowlinglag.

Vinnarna detta år blev Stabbarna med 245 poäng där Britt-Marie, Jan och Gunnar ingick. Segerpriset blev en varsin tablettask. På andra plats kom Fenorna på 235 poäng med Per och Hanna. På tredje plats med 229 poäng kom Plungrarna med Anneli, Henrik och Harald.

segrare

Efter bowlingen blev det mat i restaurangen för 35 medlemmar där Ann-Sofie höll koll så att alla fick det de beställt. Särskilt trevligt var det att se alla fina ungdomar och även några gamla medlemmar som hade mycket att berätta.