Fin säsongsstart på sommarserien

2018-08-15 21:24
Sommarserien fortsatte med omgång 4 på Långenäs och det blev både flera personbästa och klubbrekord.
  • Uppdaterad: 2018-08-15 21:24

Jerry och Per hade gjort ett fint jobb med att ordna bana. Ann Sofie och Line skötte kiosken tillsammans och bjöd på goda våfflor i pausen. Henrik fixade tävlingsledningen och domarrollen med den äran.

Vi hade tio klubbskyttar och så Calle med dubbelt klubbmedlemskap.Calle sköt lite sämre än i våras efter att inte ha skjutit så mycket under sommaren så nu blire det mera träning. Tim sköt sin första sommarserie och var inte alls nöjd. Sista månaden har det krånglat lite. I DB13 slog Cornelia personbästa med 24 poäng och fick för första gången över 200 poäng. 213 är det nya pb. Mira sköt helt ok efter en stilla sommar och landade på 298 poäng. Erik sköt både klubbrekord och personligt i HB13 med 286 tre poäng före Hanna för första gången. Ester slog klubbrekord och distriktsrekord med 51 poäng i DL13. Nu är inte 200 långt borta. 290 poäng är det nya personliga rekordet.

Anneli lyckades även hon förbättra sitt klubbrekord tillika distriktsrekord. 270 poäng innebär en ökning med 1 poäng. Kevin sköt fint hela tävlingen och kom upp i fina 305 poäng. Han tyckte det kändes riktigt bra. Nalle och Gunnar hade som vanligt en tvekamp och tidigt ryckte Gunnar ifrån, men på slutet tog sig Nalle allt närmare. Nalle fick 305 poäng som är personbästa. Gunnar fick 309 poäng som blev både klubbrekord och distriktsrekord i HL50.

TFFA_Stamp_RED