Flera beslut på VSBF:S årsmöte

2018-04-15 17:44
På distriktets årsmöte fick Hanna ta emot pris som årets uppstickare efter sina fina framgångar 2017. Det blev även beslut om utökade antal sommarserie- och vinterserietävlingar. Vi fick även två DM till klubben.
  • Uppdaterad: 2018-04-15 17:47

Årets åremöte i VSBF hölls i Karlskoga. Hanna och Gunnar represeneterade klubben. Hanna fick tillsammans med Caroline Käck från Järnvägen pris som årets uppstickare. Åke Svensson blev årest skytt.

Vi hade två motioner med och en av dem gick igenom. Den gällde att dela upp sommarserien till maj och augusti. Det blir dessutom en extra tävling  så 3 före och 3 efter semestern. Vår motion om att återgå till 2 stycken 30-pilsomgångar bifölls dock inte.

Värmlandsserien utökas till 8 tävlingstillfällen som det var för några år sedan.

DM inne för 2019 kommer att arrangeras före inne-SM istället för som nu på hösten. För 2018 blir det nu på hösten.

DM i tavla kommer att hålls tillsammans med vår Solstapil den 17 juni.

DM i 3D kommer att hållas tillsammans med vår Värmlandsvarg den 1 juli.

Jakt-DM kommer att hållas i Hallsberg den 1 september i samband med Järnvägens jakttävling.

I övrigt var det en lång genomgång av propositioner och motioner inför SBF:s årsmöte.

TFFA_Stamp_RED