Härlig uppslutning på JSM

24 MAR 2019 20:10
Borlänge fick besök av våra Karlstadsungdomar på JSM. Alla gjorde en bra insats där Erik var närmast en medalj.
  • Skapad: 24 MAR 2019 20:10

Resultatsida JSM

Det var en finfin lagkänsla under helgen där alla stöttade varandra på ett positivt sätt.

I HR13 sköt Marcus 478 poäng under lördagen och vann sedan åttondelsfinalen efter skiljepil innan det tog stopp i kvartsfinalen. Calle sköt 421 poäng och vann även han sin åttondelsfinal, och det med hela 6-0 för att förlora med samma siffror i nästa match. I HB13 var Erik och Tim jämna under lördagen. 462 och 451 poäng. På söndagsförmiddagen mötte de dessutom varandra redan i åttondelsfinalen. Den matchen vann Erik som i farten även vann sin kvartsfinal mot kvalvinnaren från lördagen med 6-2. Mot kvalfyran blev det en knapp förlust med 4-6 i semifinalen som innebar en bronsmatch mot kvaltvåan och ännu en förlust med 2-6. En toppinsats av Erik helt enkelt!

Mira var ensam i DR16 och sköt fint under lördagen som slutade  med 471 poäng. I söndagens sextondelfinal vann Mira med 6-2 för att i åttondelen förlora med 0-6.Hanna hade en lördag med klara problem och fick inte till det alls utan slutade på 307 poäng i DB16. Mot slutsegraren var det sedan inte mycket att göra på söndagsförmiddagen. Alexander hade även han svårigheter på skjutlinjen i HB16 med 291 poäng och även han förlorade sedan sin första match på söndagen. Carl Johan sköte en hyfsad lördagstävling som slutade på 574 poäng. Efter en övertygande seger i åttondelen med 145-139 blev det respass mot Martin Hellman i kvartsfianlen med 140-145.