Kjell Segerström har gått bort

07 JAN 2019 19:40
Vår hedersmedlem Kjell Segerström har tyvärr nyligen lämnat oss vid en ålder av 86 år.
  • Uppdaterad: 07 JAN 2019 19:40

Kjell var en av klubbens eldsjälar under flera decennier och var en pålitlig kamrat som tog stort ansvar. Hans specialitet var att lägga utmanande skogsbanor för jakt, fält och 3D vilket han gjorde med den äran även på de stora tävlingarna klubben arrangerade som NM och SM. Kjell var också ungdomstränare för Jerry och Mattias exempelvis, när de sköt sina första skott och han blev även materialansvarig i klubben. De senaste två decennierna har Kjell varit hedersmedlem.

Klubbens tacksamma tankar går till Kjells fru Inger och dottern Marianne med familj.

Begravningen äger rum på Ruds kyrkogård den 16 januari klockan 11:00. Från styrelsen kommer Jerry att representera klubben.