Rekord i Fagerås

03 FEB 2019 17:39
Denna söndag stod Karlstad för halva skjutlaget i Fagerås. Kul att så många kunde komma! Rekord blev det också för såväl Lars, som Anneli och Ester.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2019 17:39

Calle sköt personligt i HR13 för sitt Älvenäs med 437 poäng och 229 i första efter många fina skott och tyvärr en förlupen pil. Ester fortsätter sin vana trogen att slå sina distriktsrekord i DL13. Nu blev det fina 371 poäng.

Alexander sköt sin första 18-meterstävling i HB16 och det berörde honom inte alls verkade det som. Det blev en lysande start med 389 poäng. Hanna sköt samtidigt i DB16 396 poäng efter att ha tappat lite även denna dag under sista omgången. Mira höll en jämn och fin linje i DR16 och fick 443 poäng efter en fin avslutning.

I HCE sköt Carl Johan 565 efter en lyckad startomgång på 287 poäng där han dubblerade med långbågeskjutning för korrelaget. Det var en lyckad mental kombo för compundskyttet, men lite för uttröttande vilket straffade sig. Catharina var tillbaka på skjutlinjen i DRE då mormor passade Robin. Hon höll i riktigt bra med 479 poäng efter fina 246 i första omgången. Henrik var jämnheten själv vilket gav honom 542 poäng idag.

Björn stod för en bra skjutning i HBE utan övriga familjen med 470 poäng vilket han inte var helt nöjd med efter de senaste veckornas framgångar med flera omgångar över 250 poäng. Anneli hade en finfin dag, särskilt under första omgången. Hon slog till med en tangering av klubbrekordet på 492 poäng i DBE. Dagens jubel i hallen var när Anneli slog till med en klockren Bingo med pilar som samlades inom en enkrona. Lars ville inte vara sämre utan han förbättrade sitt distriktsrekord i HB60 till 507 poäng vilket faktiskt även var 2 poäng bättre än distriktets store barebowskytt Åke från Fjädern. Vid sidan av stod Kevin som varit lite oinspirerad några veckor och sköt 499 poäng vilket var säsongens bästa resultat och klart över förväntan.

I långbåge kom inte Nalle över 500 denna gången heller trots att det blev flera bra serier, särskilt under andra omgången. 484 poäng visar ändå på en hög stabilitet denna säsong. Gunnar kämpade på med att få till tekniken och många skott var bra, men dragstyrkan alldeles för varierande vilket till slut innebar 450 poäng.

Sist men inte minst måste vi nämna att klubben bidrog med en domarresurs där nyutbildade Robban fick extra mycket att göra som "praktikant". Ett bra och uppskattat initiativ!

TFFA_Stamp_RED