Rekordslakt på Tomtaträffen

2017-12-16 18:27
Det blev svenskt rekord av Carl Johan och tillsammans med Nalle och Catharina blev det 3 distriktsrekord och 6 klubbrekord totalt när Hallsberg arrangerade sin 30-pils Tomtaträff med möjlighet att skjuta i fler klasser än en.
  • Uppdaterad: 2017-12-16 18:59

Resultat Tomtapilen

Dagen inleddes med ett toppresultat av Nalle som överträffade sig själv i HLE med 260 poäng inte långt från Åke. Carl Johan sköt samtidigt finfina 289 poäng i HCE.

Sedan sköt Catharina jämnt och bra med 240 poäng i DRE vilket innebar en förbättring av hennes tidigare klubbrekord och distriktsrekord.

Nalle sköt HIE för första gången och fick ihop 244 poäng med sin specialfixade klubbåge (klubb- och distriktsrekord) och sedan blev det 174 poäng i HBE. Även det klubbrekord då ingen skjutit den ronden tidigare konstigt nog. Även Carl Johan fick räkna sitt 100 poäng som nytt klubbrekord i HL16 av samma orsak.

Häftigast av allt var nog ändå Carl Johans nya svenska rekord med 6 poäng i HC16 efter ett koncentrerat skytte ända in i slutet. Det blev ordentligt nervöst, men skyttet påverkades inte utan avslutningen blev två 30-poängare. Grattis och sov gott!

cj 296

TFFA_Stamp_RED