Topprestationer på Värmlandsserien

20 JAN 2019 16:04
I dag var det flera som sköt riktigt bra i Fagerås. Roligast var nog Susannes och Björns uppvisning där bägge slutade på samma totalpoäng. Lars 500-kross var inte illa det heller.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2019 16:04

I HB13 sköt Alexander ensam, men det hindrade inte honom från att skjuta bra. Det blev 442 poäng efter stabilt skytte. Det känns allt mer som att ankringen och skyttet börjar stämma med de nya lite tyngre lemmarna. I DR16 var Mira också ensam och det började OK med 220 efter första. I andra omgången släppte fokus lite och sedan var det inte roligt längre. Slutpoängen blev ändå 422 poäng.

I Barebow (DBE+HBE) har klubben nu en fantastisk konkurrens i toppen. Lars fick till två toppomgånger med 255+250 och det räckte med råge till att ta sig över 500 poäng vilket får räknas som personligt rekord. Anneli började hyfsat med 244 poäng, men hade problem i andra omgången att få till gula träffar och ju mer hon försökte ju rödare blev det. 479 poäng totalt är ändå helt OK. Första omgångens överraskning blev Björn som slog till med personligt och 246 poäng. Lika roligt och än mer överraskande var Susannes andra omgång där hon slog till med 249 poäng! Som pricken över i:et landade bägge på finfina 476 poäng till slut och ett dubbelt personbästa. Att lyckas bättre på tävling än på träning är det få förunnat.

I långbåge var det tre klubbskyttar med. Magnus som sköt så bra på träningen senast hade det tufft, men det var väldigt lärorikt med massor av insikter och tidvis riktgt bra skytte. Resultatet 282 var underordnat psykologi- och teknikträningen. Gunnar fortsätter ha problem med hur han ska skjuta och det blev denna dag 463 poäng. Nalle däremot verkar ha hittat skyttet. Trots en svag inledning av tävlingen som inte var nära inskjutningens centrumfyllningar kom han upp i höga 496 poäng efter fina 255 i sista omgången. Nalle har verkligen lyft sig en nivå den sista månaden.

TFFA_Stamp_RED