Välbesökt årsmöte med ungdomspris till Hanna

2018-02-20 20:59
Ännu ett år att lägga till handlingarna. Barbro Lundqvists ungdomspris för 2017 gick till Hanna Nilsson som övertygat stort under året som gått. Medlemsantalet var rekordhögt med 139 stycken och ekonomiskt gick vi plus med ca 34 000 kr.
  • Uppdaterad: 2018-02-20 21:30

Årsmötet i Sundsta bad- och idrottshus blev välbesökt med 23 medlemmar. Vi provade på lite modern teknik med skärmdelning på storduk där Sanna som sekreterare redigerade i verksamhetsberättelsen direkt allteftersom den lästes igenom. Mattias var mötesordförande. 2017 var ett innehållsrikt år då vi fick mycket gjort, särskilt på långenäs.

Hanna fick 2017 års ungdomspris med motiveringen: Hanna har under 2017 visat sin klass genom att bland annat ha stått på prispallen på samtliga fem JSM-tävlingar i DB13 där guldet på tavla utomhus var kronan på verket. Dessutom har flera distriktsrekord erövrats. Hanna har utöver sitt fina bågskytte även varit en uppskattad ungdomsrepresentant i styrelsen som alltid ställt upp på ett positivt sätt.

Styrelsen omvaldes. Det blev bara ett byte av ungdomsrepresentant där Matilda går in istället för Daniel.

Som avslutning efter semeltårtan hade vi lite idéövning över vad styrlsen gärna får göra mer av. Flera bra idéer kom upp.

årsmöte

TFFA_Stamp_RED