Värmlandsserie 2 utan toppresultat

20 OKT 2019 19:52
Den andra deltävlingen hölls i Karlskoga. Resultatmässigt var det ingen stor dag för klubbens skyttar. Roligast var nog att Alexander Kom och sköt sin första bågskyttetävling i långbåge.
  • Skapad: 20 OKT 2019 19:52

Vi hade fem klubbskyttar på plats i Stråhallen som dagen till ära hade ny led-belysning som lyste upp skjutväggen på ett strålande sätt. I Barbow sköt alla tre helt jämt dagen igenom Lars 491, Kevin 481 och Anneli med 476 poäng. Ingen kände att det stämde med tekniken. I långbåge var det samma sak för Gunnar som fick ihop 464 poäng även om det bättrade sig mot slutet.

Dagens prestation var Alexanders debut tävlingssamamnhang och det i långbågeklassen med sin nyinköpta långbåge utan pilhylla och enbart tre träpilar. Efter hand växte Alexander in i skyttet med några finfina skott och han slutade på 281 poäng efter att kroppen tröttnat lite på slutet. En bra start att klättra ifrån nästa gång i Fagerås. Tomas som tävlar för Nora sköt 364 poäng med stark högerdragning på träffbilden.