Nyheter från SF

Så är Tavel-SM för seniorerna avslutat, även i år i Helsingborg. SM var som vanligt öppen för alla, de bästa var på plats och spännande tävlingar blev det, med fina resultat i kvalet då vädret var bra. Alla resultat som vanligt på www.ianseo.net

I samråd med Sportchefen har vi enats om att 17 skyttar kommer att utgöra laget som ska resa till Kanada. Under hela säsongen har jag, noga följt resultat och utveckling på hela bruttogruppen plus ett antal skyttar som inte har varit med i gruppen.

I helgen avgordes Junior-SM i Mjölby och Motala

Förändringar i juniorlandslaget inför kommande säsong

Nya juniorkaptener

(2019-06-29 09:35)
Förändringar i juniorlandslaget. Rolf Rönnlund kliver av efter fem framgångsrika år som förbundskapten för juniorlandslaget i tavla.

NUM

(2019-06-26 06:56)
NUM börjar närma sig, är allt på plats, är du anmäld i rätt klass? Vill du skjuta i blågul tröja?

Årets utomhuskorre är nu genomförd

Samtliga tävlingar, inklusive DM(om samtidigt som annan tävling skall två ansökan göras) som skall in i tävlingskalendern framledes skall ansökas via vår resultatdatabas.

Ett litet men nog så naggande gott landslag åker på egen finansiering till Berlin

Joakim Limås och Hampus Borgström kommer delta på World Cup i Berlin 2-7 juli

Christine Bjerendal vinner tävlingen om de tre sista platserna till OS-2020 på detta VM i Holland.

Klockan 15:15 idag går Christine Bjerendal upp i 1/16 mot Hye Jin Chang, Sydkorea.

FK Lennart Nordsvahn har gjort sitt första urval

Förbundskapten Lennart Nordsvahn har nu tagit ut en första omgång av skyttar till 3D-VM i Kanada

Det svenska damlaget lyckades tyvärr inte med bedriften att vinna mot 7:e-rankade Ukraina och ta sig vidare till 1/4-final. Förlust 3-5, men vilken fantastisk insats av de svenska damerna.

E-post: karlstadsbk@live.se