Hoppa till sidans innehåll

At the marks

19 APR 2020 18:13
Per och Leif arrangerade en trevlig medeltida bågskytteaktivitet på fälten vid Sanna i vackert söndagsväder med 15 deltagare. Vinnare blev Ulrica.
  • Skapad: 19 APR 2020 18:13

I dessa Coronatider passade en uteaktivitet som At the marks extra bra. Många hade svårt att hitta till Sanna så starten dröjde lite. Till slut var ändå 15 skyttar på plats, såväl rutinerade som nybörjare, för att prova på och det var inte enkelt. En del pilar försvann i det torra gräset.

uppställt

Uppställda för att komma intill sköld nummer 3 på banan som Per hade lagt.

 

sköldar

Magnus samlade in sköldarna "the marks" allt eftersom vi avverkat dem.

 

12 p

Det fanns de som kom inom en halv båglängd och fick 12 poäng. Åldermannen Leif gjorde det på det avslutande målet med Saint Gerorge´s cross. Det räckte till en fin andraplats med 47 poäng. 

 

johnanes

Johannes fick också in en 12-poängare under rundan och slutade på andraplats med 50 poäng.

 

ulrica

Ulrica blev dagens skytt. Med 52 poäng knep hon förstaplatsen med flest poängpilar totalt och en 12-poängare fick även Ulrica till.

 

magnus

Maken ville inte vara sämre. Som avslutning sköt vi alla så långt vi kunde och längst kom Magnus med ca 170 meter. Familjen Hultcrantz är tillbaka på allvar i klubben :)

 

per

Nöjd med dagen och att så många kunde komma var banläggaren själv, även om han blev av med några lånta pilar. Det var det värt. Nu blir det fika.

Skribent: Gunnar Persson
E-post: Adressen Gömd

 

 dopingvaccinering

 

 

 

trygg

Facebook

Postadress:
Karlstads BK - Bågskytte
Ann-Sofie Boström, Ålvägen 13
66340 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054837388
E-post: This is a mailto link

Se all info