Familjedagen blev lyckad i solskenet

26 AUG 2017 22:04
My, Hanna, Daniel och Per såg till att vi fick en väldigt fin sensommarkväll på Långenäs med en utmanande femkamp som avslutades med grillat.
  • Skapad: 26 AUG 2017 22:04

Vi hade tur med vädret alla 30 som kom på vår trivseldag helt utan bågskytte.

Vi blev indelade i 4 lag vid start med Sanna, Gunnar, Kevin och Jerry som lagledare.

Det började med en samlartävling där diverse konstigheter skulle samlas in under 30 minuter. Sedan var det fyra andra moment. Närmast bågskytte kom vi när vi skulle kasta pil nerför ett stup på en. liggande piltavla. Sedan var det dags att placera ut bocciaklot i ett rutnät så nära den nergrävda lillen som möjligt. Fiffiga gänget hade lagt lillen rakt under utkastlinjen. På det följde en samarbetsövning där vi så snabbt som möjligt skulle vända på en pressenning samtidigt som laget stod på den. Avslutningsvis blev det ett finalrace på golvmattor som skulle flyttas framåt med en matta mindre än antalet lagmedlemmar.

Bäst  sammanlagt blev Sannas lag med Henrik, Lars, Lars Ola och Tobias. Alla fick en guldmedalj runt halsen.

pristagare famdag

Sedan blev det grillat med valfria medhavda råvaror och trevligt umgänge allt efter som solen sänkte sig över trädtopparna.

mat

Slutet gott allting gott, en lyckad tillställning!