Korren avslutades med fina resultat

25 JUN 2020 12:13
Det blev en fin avslutning på Sommarkorren både för lagen där Barebowlaget vann sin division och för juniorerna där både Tim och Linus sköt sina bästa omgångar.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2020 12:13

Resultat korren

Juniorer

Tim och Linus avslutade på topp. Tim fick ihop finfina 340 poäng i RCH och blev med det slutligen 4:a, men det var tätt i klassen. Han hande en poäng upp till tredjeplatsen och en poäng ner till femteplatsen. För Linus i LCH pekar kurvan fortsatt uppåt. Nu blev det hela 318 poäng och en slutlig andraplats. Calle sköt inte denna sista omgång.

Långbåge division 1

Slutplacering 6 av 6 lag. Som väntat blev det en förlust även den sista omgången med 812-965, nu mot Jämtland som kom två i gruppen bakom Iggesund som vann division 1. Då varken Nalle eller Odd kunde delta blev det Gunnar som fick flest poäng med 292, Magnus fick till tekniken och sköt fina 273. Anders blev med i laget även denna omgång med goda 247 poäng. Sammataget hade Nalle den bästa individuella prestationen under serien med 314 poäng vilket gav en niondeplats bland gruppens skyttar.

Recurve division 3

Slutplacering 4 av 6 lag. Det blev en andra oavgjord omgång efter ett toppresultat, 980-981. Denna gång mot slutsegraren Mariehamn. Henrik sköt sin bästa omgång med 343 poäng vilket också blev det bästa individuella resultatet för hela gruppen! Lars kom in och levererade ett toppresulat med sin barebow på 323 poäng medan Jerry sköt stabila 314 poäng.

Barebow div 4

Slutplacering 1 av 6 lag. GRATTIS! Det blev en poängjakt sista omgången mellan tre lag som slutligen avgjordes till Karlstads fördel. Efter ett oavgjort resulat mot Västerås med 889-890 kunde inte Nynäshamn komma förbi och de förlorade dessutom sista omgången. Laget var lite orolig att resultat inte skulle räcka, men Lars 310 poäng blev viktiga. Björn fick 290 och Anneli 289 poäng denna sista omgång i sommarvärmen. Individuellt hade Lars det tredje bästa resultatet i gruppen på 316 poäng. Hade hans omgång i recurveklassen på 323 fått räknats hade han blivit tvåa.