Sommarkorren slutade bra

01 JUL 2016 12:22
Båda lagen vann sina sista matcher. Recurvelaget kom 2:a totalt. Detta gjorde även Hanna i DB13 efter en tuff poängstrid. My kom på en fin femteplats.
  • Skapad: 01 JUL 2016 12:22

Slutresultat sommarkorren

Juniorerna

Det är höga resultat i DB13. Hanna avslutade starkt med sin bästa korreserie på 321 poäng! I vinterkorrens slutsammanstäning vann Hanna med en poäng över Saga Sundbaum från Sturarna och nu på sommarkorren vann Saga med 2 poäng. Därefter kom Fanny Wallersten från BS Gothia, bara tio poäng ifrån på tredjeplatsen. My knep som vi hoppades på femteplatsen med 7 poäng tillgodo efter att ha skjutit fina 271 poäng i sista omgången.

Jacob och Mira sköt bara en respektive två omgångar denna sommar.

Vi ser fram emot junior-SM

Lagen

Revurve vann sista matchen mot Boden med 961-584. Henrik svarade för en topprestation med 344 poäng. Jerry sköt 313 och Anders 304 poäng. Detta gjorde till slut att man hamnade på en lysande andraplats i division 3 efter Mjölby som förblev obesegrade.

Långbågarna vann enkelt sin sista match då Södertälje bara hade en skytt med sista veckan. Det blev 898-295. Individuellt fick vi äntligen upp Nalle över 300 poäng med råge. Han blev med 313 poäng bäst för veckan efter att ha skjutit i lätt regn tillsammans med Odd. Odd var inte mycket sämre med 311 poäng. Gunnar hade dock inte något riktigt lyckat skytte och slutade på 274 poäng.