Sommarserie 2 med 2 debutanter

18 MAJ 2022 22:13
Klubben fick åtta skyttar till Kil varav Arvid och Johannes gjorde sina första sommarserier vilket också innebar klubbrekord.
  • Skapad: 18 MAJ 2022 22:13

Det var en fin kväll i Kil även om det kom lite regnstänk efter några serier. Det störde inte nämnvärt så det blev en fin bågskyttekväll med paus efter 6 serier för korv och fika.

Arvid sköt LKH 13 år på 20 meter och leverarade ett kanonresultat med 244 poäng vilket innebar klubbrekord i både 13-klassen och juniorklassen. Kan även vara distriktsrekord (finns inga uppdaterade listor att kolla emot).

Johannes sköt på samma tavla och även han sköt riktigt bra med 252 poäng i LEH. Bägges resultat räknas även som korreresultat för veckan.

På nästa 20-meterstavla sköt Fred och Gunnar. Fred hade problem med pilarna i BVH och fick 205 poäng. Gunnar sköt nytt klubrekord i M+V med 313 poäng trots en del slarvpilar och resultatet blev även veckans korreresultat.

På 30 meter sköt Malin i BED och det blev ett rejält lyft med 69 poäng mot förra veckan och hon landade på 183 poäng med en spikrak kurva uppåt. Inna kämpade på med tuffa rämpor i RMD och var nära att tangera förra veckans resultat då hon fick 69 poäng. Kevin sköt 244 poäng denna vecka vilket var 40 poäng lägre än senast. Endast Malins resultat räknas för korren.