Sommarseriens final gav 7 klassvinster

06 JUN 2015 21:13
Det blev en regnrik avslutning på Långenäs av sommarserien. Tack för skjuttaket! Ungdomarna skötte sig som vanligt bra. Totalsegrar gick till Mira, William och Johanna. Även Jacob vann utan konkurrens.

Bland de äldre vann Henrik, Catharina och Kevin
  • Skapad: 06 JUN 2015 21:13

Årets sommarserie bjöd på rekorddeltagande från klubben. Totalt sköt 16 klubbmedlemmar minst en tävling. Anders skötte skjutledningen med den äran liksom domaren och buttgeneralen Jerry. Med familjen Boström i kiosk och på grillen kunde alla vara trygga med förtäringen. Michael och Kevin tog hand om anmälningsavgifterna på ett betryggande sätt och Per var en resurs lite överallt.

Alla deltagare och anhöriga uppskattade att vi fått till vårt nya skjuttak nu när det blev så regnigt.

Sommarserien 2015, slutresultat.

Finalskyttarna

Mira hade en fantastisk utveckling i DB10 med stora förbättringar varje gång (347, 379, 402, 464, 491). Inte ens regnet stoppade henne.

William har skjutit stabit och bra hela serien i HC13, men toppade ordentligt med 565 poäng vilket var personbästa med 23 poäng. Träningen med Nalle och Carl-Johan har gett resultat.

Jacob Hade en kylslagen avslutning i regnet i HL13. Många fina pilar blev det dock där han satte buttkompisarna Magnus och Gunnar på plats.

Colin kom på en strålande total andraplats av 7 skyttar i HB10 trots att regnskyttet störde tekniken under finaldagen.

Henrik sköt riktigt bra i favoritvädret och blev totalsegrare bland 7 skyttar i HRE. 526 poäng blev det sista dagen.

Catharina hann bara med två tävlingar i år. Det blev 399 nu sista gången.

Ulrica sköt på nytt över 400 poäng (412) och kom tvåa i klassen DBE.

Magnus sköt upp sig sedan senast med 390 poäng och kom totaltrea i HLE. Gunnar kom tvåa med fyra ganska jämna tävlingar. 425 poäng blev det i regnet.