Sommarserien startade i regn

11 MAJ 2022 21:43
Sommarserien startade i år i Älvenäs med tre debutanter, Malin, Inna och Fred och de fick känna på lite vårregn.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2022 21:43

Det var en lite ruggig start på tävlingen, men efter pausen klarnade det upp. Alla var vid gott mod och hade kul. Extra roligt att vi hade några nya namn på startlinjen för att skjuta de 36 pilarna.

BED) Anneli sköt fint i nästan alla serier och fick ett finfint startresultat på 310 poäng som även blev en höjning av klubbrekordet. Malin sköt sin första tävling utanför klubben och inledde detta med 114 poäng.

BEH) Kevin höll ihop tekniken bra i 11 av 12 serier och slutade på hyfsade 284 poäng.

LEH) Gunnar sköt en godkänd rond på 307 poäng. Vi fick därmed ett klubbrekord även i LVH.

RMD) Innas debut på 30 meter slutade på 70 poäng. Detta blev dessutom ett klubbrekord i klassen.

BVH) Fred debuterade med fina 185 poäng på 30 meter. Han skulle så här i efterhand ha skjutit på 20 meter i veteranklassen.

Nästa vecka ses vi i Kil.