Andra sommarserien i Älvenäs

25 MAJ 2016 21:10
En blandad resultatutveckling sedan förra veckan blev det i fint försommarväder efter gårdagens åska och skyfall.
  • Skapad: 25 MAJ 2016 21:10

Vi hade 7 skyttar från klubben av 13 totalt på linjen. My och Magnus kunde inte vara med denna gång.

Alexander sköt upp sig denna vecka med 13 poäng och närmar sig den magiska 200-gränsen med 196 poäng.

Mira sköt också lite bättre denna onsdag och sköt 264 poäng med många fina skott.

Hanna sköt nästan lika höga poäng som förra veckan då 300-strecket passerades. Idag blev det 290 poäng. Det blev också veckans korreresultat

Jacob valde också att skjuta en kombinerad korreomgång trots att han glömt sina skjuthandskar och tvingades ta till en lånad underdragstab. Det innebar ett lägre resultat denna vecka med 185 poäng. Nästa vecka är blir det en återgång till det normala.

Kristina sköt några fina serier och började bättre än förra veckan men hon blev kall efter det ofrivilliga korvätningsavbrottet efter 6 serier. Jacob kunde ändå besegras med en poäng. I Karlstad nästa vecka ska korven undvikas.

Gunnar lyfte sig något från förra veckan och fick 287 poäng, tillika korreresultat.

Nalle kunde han dock inte ta sig förbi trots chansen i sista serien. Nalle fick 289 poäng och skjuter stabilt. Även detta blev korreresultatet.

Foto 2016-05-25 20 04 32

Nalle tillbaka på hemmaplan i ny snygg klubbtröja