Årsmötet för 2019

18 FEB 2020 22:15
Klubben hade ett välbesökt årsmöte som inleddes med smörgåstårta. Barbro Lundqvists ungdomspris tilldelades Erik Nilsson. Styrelsen omvaldes och utökades med Henrik Eriksson.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2020 22:15

Årsmötesprotokoll 2020-02-17 för 2019

Verksamhetsberättelse för 2019

Bokslut och revisionsberättelse

Det blev ett årsmöte som för ovanlighetens skull inleddes med en smörgåstårta. Sedan gick årsmötet som planerat. Styrelsen omvaldes och den vakanta platsen som sekreterare blev Henrik Erikssons. Ny ungdomsrepresentant blev Calle Staaf som kompletterar Hanna Nilsson.

Erik Nilsson tilldelades Barbro Lundqvists ungdomspris med motiveringen: ”Erik har på ett positivt sätt bidragit på föreningens aktiviteter och haft stora framgångar under året på Junior-SM, både inomhus (4:a) och utomhus (1:a i fält och 3:a på tavla). Det blev även fina resultat på DM- och KM-tävlingar under året. Erik visar alltid ett lugn och har goda tävlingsnerver. samtidigt är han en fin kamrat som bryr sig om personer i sin omgivning på ett föredömligt sätt och det gäller även gentemot konkurrenter på tävlingar.”

I anslutning till årsmötet pratade vi lite om 3D-banan mm.