Hoppa till sidans innehåll

Bågskytte var populärt på prova på dagen

20 MAJ 2017 21:49
Under lördagen hade 42 utställare samlas kring och i Sundsta bad-och idrottshus och Karlstads Bågskytteklubb var med.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2017 22:25

Det blev en lång dag i vacket väder för Hanna och Gunnar som inte fick något avbrott från starten kl. 11 till närmare kl. 17. Inte ens tid för att äta hann de med då kön hela tiden fylldes på. Barnen fick bara skjuta tre pilar var för att det skulle flyta på. Några kom tillbaka ett par gånger.

ta på utrustn

Hanna fixade utrutsningen till de över hundra besökarna varav de flesta var barn i 7-årsåldern på ett outröttligt positivt sätt och Gunnar instruerade deltagarna i skyttet.

rullstol

Kul att även barn i rullstol ville prova!

kö

Det var bara positiva kommentarer från ungdomar och föräldrar. Kommunen var jätteglada att ha oss på plats. Hanna fick även göra några avbrott i undervisningen för att visa  sitt skytte, ibland på begäran av ungdomarna.

Hanna stil

Det var sista gången Hanna demonstrerade när det kom ett helt gäng med 9-åriga grabbar stax före kl. 16.. Då började hon med klockren 10:a på räven längst bort. Sedan ville pojkarna att hon skulle skjuta i rävens huvud och jublet blev stort när pilen kom rakt under ögat Eftere det ville de se ett skott i svansen vilket levererades och grabbarna blev högljutt imponerade och frågade om Hannas SM-framgångar mm. Som ordförande blev man inte så lite stolt, och inte bara för uppvisningen.

Skribent: Gunnar Persson
Epost: Adressen Gömd

 

 dopingvaccinering

 

 

 

trygg

Facebook

Postadress:
Karlstads BK - Bågskytte
Ann-Sofie Boström, Ålvägen 13
66340 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054837388
E-post: This is a mailto link

Se all info