Corona-anpassad träning

18 MAR 2020 19:27
Även vi inom bågskyttet behöver bidra till att minska riskerna för snabb spridning av Coronaviruset. För närvarande ser vi en möjlighet att hantera frågan med en ökad hygien på träningarna och att vi är helt friska när vi kommer dit.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 19:27

En hygienfråga

Karlstads Bågskytteklubb har inte så många skyttar som tränar samtidigt och det finns inga närvarokrav från föreningen. Vi fortsätter därför alla träningarna som vanligt, men med förstärkta hygienåtgärder.

• Ingen som känner sig krasslig ska komma till träningarna!
  • Inför varje träningspass, innan vi börjar hantera gemensam utrustning, ska alla tränare och deltagare tvätta händerna i det bortre omklädningsrummet. Samma sak gäller efteråt när man går hem.
  • Tränare tvättar gemensam skjututrustning som är tänkt att användas inför varje pass
  • Tränare undviker att visa skyttar med fysisk kontakt utan använder samtal och illustrationer.