Fin 900-rond med många rekord

20 JUN 2021 19:30
Det var vackert väder när årets Solstapil sköts. Vi hade 6 skyttar som sköt klubbrekord och 4 som tog distriktsrekord. Dagens skytt blev Niklas Willman.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2021 19:30

Resultat Solstapilen 2021

resultat

Vi hade 9 skyttar varav 8 sköt på Långenäs. Leif Malm sköt från Kils skjutbana.

Med Karlstads handikappsystem blev det Niklas Willman som blev dagens skytt. Ha förbättrade även klubbrekordena på alla avstånd i CEH. På 40 meter blev det även nytt distriktsrekord med 298 poäng.

Dan Nilsson slog sina egna klubbrekord i CMH. Även han fick nytt distriktsrekord då han tangerade 282 poäng.

Ulf Malmberg gjorde tävlingsdebut efter en massa års bortavaro. CVH blev det klubbrekord på alla avstånd då ingen skjutit den klassen tidigare.

Viktor sköt tre klubbrekord och distriktsrekord i LJH medan Gunnar förbättrade 20-metersrekordet i LMH.

Henrik tangerade sitt gamla klubbrekord på 50 meter, 271 poäng. Direkt efter tävlingen sköt han Lindomes 720-rond Cyberchallange 3 där han fick 533 poäng efter en bra första omgång. Ett riktigt styrkepass.

linjen

Malin hade koll på linjen och tog hand om skjutledningen på ett föredömligt sätt.

hund

Nöjd med sin husse