Fyra ungdomar på Värmlandsserien!

26 SEP 2021 21:12
Fyra fina ungdomar (Elinor, Liam, Arvid och Anton) gjorde tävlingsdebut på den första Värmlandsserien och de skötte sig med den äran.
  • Skapad: 26 SEP 2021 21:12

Det var bara Karlstad som hade ungdomar på plats i Karlskoga när den första Värmlnadsserien för året ägde rum. Kevin var med och stöttade ungdomarna och Gunnar sköt i långbågsklassen.

protokoll

Elinor var taggad för att få skjuta en riktig tävling och började bra i Barebows 10-klass. Hon var dock inte riktigt nöjd med de 246 poäng hon fick utan såg fram emot nästa gång. Liam sköt också i 10-klassen där han hade fina och stabila serier tävlingen igenom som slutade på fina 436 poäng trots ordentliga islag i bågarmen ovanför armskyddet där vi till slut fick låna längre armskydd från Fjädern. Vad månde det bliva nästa gång?

skytter

I Långbåge för 13-åringar sköt Anton jättefint med den lånade klubbågen och landade på 321 poäng. Arvid som just fått sin nya egna båge ville inte vara sämre och hade med ngra fina serier 356 poäng. En bra start för bägge skyttarna.

skytte

Gunnar hade en ojämn kamp mot omöjlige Åke i Långbågsklassen, men det gick ändå bättre än väntat med många fina skott. Till slut kunde ett klubbrekord och distriktsrekord i 50-klassen räknas hem med 501 poäng, Gunnars första över 500 poäng.

alla