Höstfest och Julosten

25 NOV 2017 18:40
Klubben passade på att ha sin årliga höstfest med mat och bowling under fredagskvällen. Sedan på lördagen sköt Carl Johan Julosten i Motala.
  • Skapad: 25 NOV 2017 18:40

I år blev det en omvänd höstfestlighet där vi var 25 medlemmar som startade med mat på Napoli för att sedan gå tll Nöjesfabriken för att bowla. Allt flöt på bra och kvällen blev lyckad. I lagtävlingen vann till slut Kevin och Hanna i lag Nockarna efter att ha fått ihop 359 poäng på 3 serier. Det var 2 poäng mer än Linda och Anders som tappade sin ledning på slutet. Vinnarna vann varsin hedervärd tablettask.

bowlingsegrare

Under lördagens Julost i Motala hade vi bara Carl Johan med. Han sköt stabilt och slutade på 569 poäng och en 7:e plats av 25 skyttar i HCE efter 282+285 poäng. Pappa Nalle var bara coach denna gång.

Resultat Julosten