Junior-Solstaträffen blev lyckad

14 JAN 2017 16:43
Med nio skyttar blev det en mysig juniortävling med bra resultat. Calle från Älvenäs var med och höjde spänningen i HR10.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2017 17:09

Klubbens första rena juniortävling i inomhusklokalen blev lyckad och kommer säkert att återkomma nästa år. I år hade vi bara en skytt som inte var klubbmedlem så vi får marknadsföra tävlingen bättre nästa gång.

Tävlingssida i Arcrez med resultat

I HR10 blev det dagens tuffaste kamp. Till slut stod Marucs som en vinnare över Calle Staaf från Älvenäs med 10 poäng efter finfina slutserier. Det blev 479 mot 469 poäng.

I HB13 sköt Leo fantastiskt i första omgången med 245 poäng och låg först av alla bareboweskyttar. Det blev till slut fina 465 poäng. Alexander sköt lysande under uppvärmningen, men fick det tyvärr inte att staämma mer än sporadiskt på tävlingen då det blev det fina skott i mitten. Slutresultatet blev 347 poäng.

I DB13 låg Mira med starkt i täten efter första omgången med koncentrerat skytte. Det var bara 4 poäng upp til Hanna. Hanna höjde sig sedan och Mira tappade lite. Hanna fick 488 och Mira 455 poäng. På tredje plats kom debutanten Caroline med 305 positiva poäng. Med lite mer tålamod i ankring kommer resultaten att höjas snabbt då övrig teknik sitter så bra.

I DI 16 gjorde Matilda sin första tävling. Med ryttarbåge försökte hon bemästra 18 meter vilket var dagens tuffaste uppgift. Många bra skott blev det som till slut gav 209 poäng med mersmak.

I HL16 sköt Jacob sin årsdebut. Han blandade friskt mellan serierna och fick till slut 299 poäng. En bra träningsstart för SM.