Hoppa till sidans innehåll

Juniorsostaträffen med fina resultat

25 JAN 2020 15:43
Det blev en trevlig tillställning med fler skyttar än vi kunde tro innan. Lokalen var fullsatt och våra skyttar lyckade bra. Roligt var att dagens skytt blev en 10-klassare, Theo.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2020 15:43

Resultatlista

Det blev rekordmånga deltagare detta år med 15 unga skyttar från Nora, Finspång, Karlskoga, Hallsberg och Karlstad. Karlstad hade sju av dessa.

I HB10 sköt Emil och Theo sina första nationella tävlingar och det gjorde de riktigt bra. Emil fick 316 poäng och Theo 471 poäng vilket var i linje med vad han skjutit som bäst.

I HB13 hade vi sex skyttar varav Tim var den enda från klubben och han höll ihop skyttet hela dagen riktigt bra vilket gjorde att han drog ifrån succesivt och slutade etta med 496 poäng. 500-gränsen är nära nu.

I HR13 sköt Marcus ännu en gång samlat och bra vilket gav en vinst med 524 poäng. Calle som hade problem med axeln sköt upp sig under dagen och slutade på 435 poäng.

I HB16 sköt Hanna tillsammans med Erik och Axel från Kristinehamn och ett tag i andra omgången var hon på väg ifatt, men tappade och slutade trea med 377 poäng. Erik vann den jämna kampen mot Axel ännu en gång med 413 poäng.

Innan prisutdelningen hade vi en liten lektävling där varje butt utgjorde ett lag. Finalen vanns av butt 2 med Calle, Emil och Axel (från Karlskoga) trots att de bara hade tre pilar att tillgå.

Utöver den vanliga tävlingen tog vi fram dagens prestation med vårt handikappsystem som jämför mot SM-resultat och svenska rekord. Dagens skytt blev Theo följt av Tim och Eira (från Karlskoga).

 

alla på linjen

Skribent: Gunnar Persson
E-post: Adressen Gömd

 

 dopingvaccinering

 

 

 

trygg

Facebook

Postadress:
Karlstads BK - Bågskytte
Ann-Sofie Boström, Ålvägen 13
66340 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054837388
E-post: This is a mailto link

Se all info