Korrevecka 3 avslutade året

18 DEC 2019 21:23
Den tredje veckans stora framsteg gjordes av Theo. För lagen i Barebow och Recurve var det jämna matcher.
  • Skapad: 18 DEC 2019 21:23

Resultat korren

Juniorer

Theo var ensam di HB10 denna vecka och vilket lyft det blev. Det kändes redan i slutet av veckan innan att Theo hittat något och denna gång slog han till med finfina 234 poäng vilket han var jättenöjd med. I HB13 sköt Erik ungefär som tidigare med 229 poäng medan Tim var tillbaka efter förra veckans lilla dipp med 243 poäng. Calle sköt sin tredje serie i HR13 och det var lite ojämnt och teksamt med de nygamla stabbarna. Till slut landade han på 214 poäng.

Barebow div 3

Barebowskyttarna sparade sina barebowskjutningar till söndagen vilket var lite synd. Nu förlorade de med minsta möjliga marginal mot Skövde med 735-740. Lars fick 250 poäng, vilket ändå var bra efter en missad slutpil. Även Anneli fick 250 poäng och Kevin sköt 235 poäng. En oavgjord match hade de varit värda.

Recurve div 2

I Recurve blev det ändå oavgjord denna vecka efter förra veckans tajta förlust mot Kristinehamn. Det blev 786-788 mot Västerås och vi får tacka att Annelis tisdagsskytte med sin barebow där 258 poäng kunde räknas in. Henrik fick 275 poäng med bra skytte även om en serie blev ett litet tapp även denna vecka. Anders hängde i och blev med i laget med 253 poäng tack vare en bra avslutning där han fick till fokuset.

Långbåge div 2

Långbågarna forsätter förlora matcher. Nalle är saknad. Denna gång var det Tyresö som vann med 806-682 poäng. Odd börjar få ordning på koncentartionen och sköt 238 poäng. Gunnar forsatte sprida pilar och fick 226 poäng medan Kevin lyckades riktigt bra med Gunnars båge och pilar där han med 218 poäng och flera kanonpilar tog sig in i laget.