Nalle blev distriktsmästare i Långbåge

11 SEP 2021 14:05
Det var en tapper skara på plats i Kil under lördagens DM på tavla. I långbågsklassen var det en hård dust som Nalle gick segrande ur.
  • Skapad: 11 SEP 2021 14:05

Det blev en fin tävling i en vindstilla och disig Lökeneskog på Kils utebana. Gunnar och Nalle hade bestämt sig för att skjuta LMH 50 för att få till ett klubb- och distriktsrekord i på 30-meter. Nalle som inte skjutit på 15 månader levererade  från start som om han inte hade haft något uppehåll. Allt gick på rutin. Nalle var steget före under hela tävlingen och ledde med 5 poäng efter första omgången där han fick 300 poäng. I mål var det 11 poäng som skiljde dem åt. Nalle slutade på 599 poäng och med det tog han hem DM-tecknet.

I CEH tävlade Niklas, medlem hos oss, men tävlande för Kil och han fick en bronspeng i sin klass.

nalle

En nöjd vinnare i LMH 50, Grattis!