Foto: Gunnar Persson

Sista omgången av Värmlandsserien

30 JAN 2022 18:00
Det var tunnsått med skyttar under den sista omgången av Värmlandsserien. Kevin och Henrik var klubbens enda deltagare denna söndag som avslutade säsongens Värmlandsserie.
  • Skapad: 30 JAN 2022 18:00

Resultat för hela Värmlandsserien

Omgång 6

Kevin sköt i BEH och kom inte riktigt upp i den nivå han haft under de senaste veckorna. Det blev 227+211 poäng och 438 poäng totalt. Henrik fick 548 poäng (275+273): Den andra omgången startade oturligt med en 21:a, men sedan gick det desto bättre med två bingo, totalt tre.

Slutresultat

Klubben hade nio skyttar som sköt någon av Värmlandsserieomgångarna. Sex av dem sköt minst 3 omgångar och fick därmed ett slutresultat där de tre bästa tävlingarna räknas. Liam (BKH), Anton LCH, Noa (LJH) och Gunnar (LEH) var ensamma i sina klasser. Kevin blev fyra i BEH och Sist men inte minst vann Henrik i REH där sex skyttar deltog.