Hoppa till sidans innehåll

Tim och Gunnar sköt Mjölbys cyberfält

04 JUL 2020 21:15
Två tappra klubbskyttar och en mor utmanade regnet på fältbanan under lördagen. Det blev en trevlig skogstur för både Tim och Gunnar från svart påle. Tim sköt dessutom riktigt bra trots materialstrul.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2020 21:15

Resultat Mjälbys cyberfält 4/7

Det var en förmiddag med stor regnrisk, men den största skuren kom under pausen. Tim och Gunnar sköt tillsammans från svart påle och provade ett nytt sätt att skjuta för att slippa gå två varv men ändå få till 24 mål. Det blev 6-pilsserier (3+3) De första tre pilarna räknades till mål ett och de sista tre pilarna räknades till mål två och så vidare. Tävlandet var klart lagom till klockan 12 och detta utan att ha blivit särskilt blöta. 

Tim började med lite trassel med pil och armbåge, men med lite läderslöjd efter 8 (4) skjutna mål höjde Tim nivån rejält och gick andra hälften på 171 poäng för att slutligen landa på 318 poäng vilket var en bra bit över träningsrundan i veckan. De tuffa hatmålen gick över förväntan och 15-metersmålen höll toppklass. Tyvärr var det ingen mer i klassen så Tim blev ohotad etta.

Gunnar hade en normal tävling där han blandade högt och lågt. Tyvär blev det lite för många toksläpp och de sista fyra målen föll poängen ganska mycket mot förväntan. Det blev till slut ett normalresultat på 222 poäng och en andraplats i långbågeklassen. 

Stort tack till Anna som skötte protokollföringen på papper och höll paraply och bågar vid tavlorna.

Skribent: Gunnar Persson
E-post: Adressen Gömd

 

 dopingvaccinering

 

 

 

trygg

Facebook

Postadress:
Karlstads BK - Bågskytte
Ann-Sofie Boström, Ålvägen 13
66340 Hammarö

Kontakt:
Tel: 054837388
E-post: This is a mailto link

Se all info