Tre tävlade på Juniorsolstaträffen

20 FEB 2021 18:59
Tim, Calle och Linus visade god form trots bristande träning när vi höll vår årliga juniortävling, en månad förskjuten på grund av pandemin.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2021 18:59

Vi hade bjudit in till cybertävling, men fick inga anmälningar utifrån utan det var bara klubbens egna skyttar som sköt på plats i Karlbergsskolan. Jerry var tävlingsledare och gladdes åt att våra ungdomar fått börja skjuta igen.

I recurveklassen, 13 år, sköt Tim två fina omgångar, 278+273, vilket gav fina 551 poäng, men han var ändå inte riktigt nöjd utan kände att han hade mer i sig. Calle sköt i samma klass och var riktigt nöjd med tanke på den ringa träningsmängden han haft. Det började med goda 252 poäng, men sedan tröttande kroppen lite till 232 poäng i sista omgången. 484 poäng är ändå en riktigt bra start på året.

I långbåge, 13 år, var Linus ensam och han sköt lika fint som i höstas med två jämna omgångar, 235 +231 poäng. Med 466 poäng är det inte långt kvar till klubbrekordet i 13-klassen på 484 poäng och han har tre år på sig att slå det. Linus var med rätta riktigt nöjd med dagen.

Resultatlista

skytte

Det var glest på linjen som sig bör.