Värmlandsserie 2 med tre ungdomar

17 OKT 2021 17:54
Klubben hade 6 skyttar till start i Fagerås och inte minst för Elinor och Anton blev det ett lyft från förra gången.
  • Skapad: 17 OKT 2021 17:54

Det var en fin söndag i Fagerås då vi var inne i idrottshallen för den andra omgången av Värmlandsserien.

I Barebow 10 år sköt Elinor upp sig med hela 83 poäng från förra gången så det blev en riktig revansch med 329 i totalpoäng. Rolf från Fjädern lät henne även testa med lättare och mjukare pilar i pausen som gav mersmak och kanske ett besökt till på ett av Fjäderns träningspass.

Även Liam sköt i Barbow 10 år och det blev två jämna omgångar som slutade på 405 poäng totalt. Några olyckliga pilar gjorde dock att han inte slog sitt personrekord från förra gången, men det blev inga islag i bågarmen denna gång vilket var skönt.

Anton sköt Långbåge 13 år och sköt upp sig rejält i andra omgången vilket gjorde att han med 346 poäng slog sitt resultat från förra omgången med 25 poäng. Kompisen Arvid var tyvärr krasslig på mogonen och kunde inte delta.

Henrik sköt en godkänd första tävling inomhus i REH där han fick 551 poäng med nykomponerade pilar. Tills nästa gång den 7 november är de helt inskjutna. Gunnar sköt upp sig under andra omgången i LEH efter att ha fått ordning på tekniken vilket gav klubbrekordet 259 poäng på 30 pil och han slutade på 500 poäng, en poäng från det egna distriktsrekordet i 50-klassen. Kevin sköt BEH och hade en lite trög inledning på 221 poäng, men i andra omgången kände man igen honom bättre där det blev 245 poäng och totalt 466 poäng. Kevin tyckte det var riktigt kul att äntligen vara tillbaka på skjutlinjen igen.