Solstapilen 2022-06-19

Karlstads Bågskytteklubb genomför den 19 juni 2022 en nationell 900-rond, 3 x 30 pil, för alla bågtyper i alla klasser utom motion. Kiosk och korvgrillning finns att tillgå i pauserna.

Ianseos tävlingssida

Tävlingen genomförs både på plats i Karlstad och som en cybertävling så att alla skyttar i landet kan vara med. Klubbarna behöver bara ha en tävlingsledning och domarfunktion på plats som säkerställer att allt går rätt till och att skjutkorten blir rätt ifyllda.

Tider

Tävlingen äger rum på tävlingsdagen den 19/6 med start klockan 10:00 för de skyttar som är på plats i Karlstad. För cyberskyttar är giltig skjuttid mellan klockan 08:00 den 18/6 till klockan 20:00 den 19/6 för att räknas in i reslutatlistan. Önskvärt är att så många som möjligt startar klockan 10:00 den 19/6 då liveuppdateringar på Ianseos tävlingssida kommer att ge alla löpande information om läget.

Resultatregistrering

Ianseo Scorekeeper kommer att användas varför den appen behöver vara nerladdad till mobilerna innan tävlingen startar. Har man inte möjlighet att använda en mobil för resultatregistreringen eller om uppkopplingen krånglar skickas en bild på ifyllt skjutkort till This is a mailto link . Parallellt med den digitala registreringen ska för övrigt även ett vanligt skjutkort fyllas i manuellt. Detta skjutkort, där även QR-koden för Ianseo Scorekeeper finns, tillhandahålls på Ianseos tävlingssida för egen utskrift om man är cyberskytt. Som utgångsläge risterara varje skytt sitt resultat på den egna mobilen, men sammanslagning till registreringsgrupper är möjligt om skjutledaren meddelar arrangören detta senast på tävlingsdagen en timma innan skyttet startar.

Videopresentation hur appen fungerar

Priser

Skyttar på plats får presentkort. Pris i form av pengar kommer att skickas via Swish till en utlottad skytt och "dagens skytt" utifrån Karlstadsmodellens handikappsystem  Vinnarna meddelas dagen efter att tävlingen slutförts helt. Tävlande på plats får utlottade presentkort.

Anmälan

Anmälan sker mellan den 20 maj till och med den 16/6 genom att fylla i anmälningsformuläret:

Anmälningsformulär

Anmälningsavgiften är 50 kronor med Swish till 123-5276571 eller till Plusgiro 89986-4.

Uppdaterad: 27 DEC 2021 17:04 Skribent: Gunnar Persson