Nybörjarträning

Är du nybörjare och vill prova på bågskytte? På grund av restriktionerna kring Covid 19 är endast ungdomar mellan 10.15 år välkomna från och med den 28 januari tills nya besked kommer.

På torsdagar har vi "prova på verksamhet" mellan 18.00-19.30. Under juli och halva augusti har vi dock sommaruppehåll. Samma sak gäller under julhelgen. Titta i vår Kalender så får du veta mer exakt när vi tränar.

Kom en torsdag då vi har nybörjarträning så kan vi hjälpa dig. Utrustning finns att låna. Det är gratis att prova på. Ingen anmälan krävs. Det är bara att dyka upp. Efter 3 gånger löses medlemskap om du vill fortsätta i klubben. Eftersom bågarna är stora och det finns viktiga regler att förhålla sig till är åldergränsen satt till 10 år.

Välkommen!

Uppdaterad: 02 JUL 2015 20:11