Steg 1. Nybörjarträning

På torsdagar har vi "prova på" mellan 18.00-19.30 för ungdomar och vuxna som är nybörjare. Under början av hösten kan även vuxna nybörjare träna på tisdagar för att minska trycket på torsdagarna.

Kom en torsdag då vi har nybörjarträning så kan vi hjälpa dig. Utrustning finns att låna. Det är gratis att prova på. Ingen anmälan krävs. Det är bara att dyka upp. Efter 3 gånger löses medlemskap om du vill fortsätta i klubben. Eftersom bågarna är stora och det finns viktiga regler att förhålla sig till är åldergränsen satt till 10 år.

När du känner dig trygg med bågskyttet och inte längre känner dig som en nybörjare vill vi att du tar steget till onsdagarnas fortsättningsträning, Steg 2.

Vare år under juli och halva augusti har vi sommaruppehåll. Samma sak gäller under julhelgen. Titta i vår Kalender så får du veta mer exakt när vi tränar.

Välkommen!

Uppdaterad: 02 JUL 2015 20:11